Σύσσωμη η ΛΑΣ στη Λαγκάδα

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων της Λαγκάδας πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης, στις 22-5-2019. Χαιρετισμούς απεύθυναν κατά σειρά ο Παντελής Καλόγερος, η Μυρόπη Αργυρούδη, ο Στεφανής Τσίγκος, ο Νίκος Βαβούλης, ο Μανώλης Πάσσας, ο Κώστας Πουλιανός, ο Μάρκος Κούνουπας, ενώ την εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Χίου Μάρκος Σκούφαλος.

Ο Στεφανής Τσίγκος, μέχρι σήμερα πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λαγκάδας, αναφέρθηκε στα δύο σπουδαία χαρακτηριστικά του νέου τοπικού ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης, το οποίο έχει συνδυάσει την εμπειρία και το νέο αίμα. Ο Μάρκος Κούνουπας τόνισε ότι η ανιδιοτέλεια, η εμπειρία, καθώς και η αγάπη για το χωριό ενώνει, ενώ εμμέσως αναφέρθηκε στη σχεδιαζόμενη μονάδα βιοκαυσίμων, για την οποία είπε ότι δεν θα επιτρέψουν να χαλάσει τη ζωή τους.

Την εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του ο Μάρκος Σκούφαλος που κάλεσε σε υπερψήφιση του τοπικού, δημοτικού και περιφερειακού ψηφοδελτίου, υπερψήφιση του ΚΚΕ  μέσα από μια ενιαία ψήφο που θα δώσει μία δυνατή απάντηση, μία ισχυρή κόκκινη ψήφο που δεν θα ακυρώνει η μία την άλλη, ώστε να κάνουμε μία κοινωνία στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια