Τα αποτελέσματα των σχολικών αγώνων στίβου

237 μαθητές και μαθήτριες από 24 σχολικές μονάδες του Νομού μας, αγωνίστηκαν  σε 10 ατομικά αγωνίσματα, 2 σκυταλοδρομίες και 2 αγωνίσματα ΑμεΑ, στους αγώνα στίβου δημοτικών σχολείων Ν. Χίου σχολικού έτους 2021-2022.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ και την Δ/νση Α΄/θμιας Εκπ/σης Χίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Β. Αιγαίου- Περιφερειακή Ενότητα Χίου, το Δήμο Οινουσσών, το Ίδρυμα «Γ.Δ . ΛΕΜΟΣ»,  και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Χίου και πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 στο Στάδιο και Αμφιθέατρο των Οινουσσών,

Η μετακίνηση των αποστολών από Χίο για τις Οινούσσες και επιστροφή, έγινε με το Ε/Ο ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ από το λιμάνι της Χίου, και με ταχύπλοο ταξί από το λιμάνι της Λαγκάδας.

Στους αγώνες παρέστησαν ο Γ. Γραμματέας του ΥΠ.ΠΑΙ.Θ Γ. Βούτσινος, ο Αντιδήμαρχος Οινουσσών Λ. Σκούφης, , ο Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σης Χίου Αι. Ευαγγελινός, ο Δ/ντής Α/θμιας Εκπ/σης Χίου Α. Κελεπερτζής, ο Εκπρόσωπος του Ιδρύματος  « Γ.Δ ΛΕΜΟΣ »  Σ. Μανωλόπουλος, η Αντιπρόεδρος του ΣΦΟ Μ. Κωνσταντινίδη, Διευθυντές σχολείων, εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά,  που ταξίδεψαν προκειμένου να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητών.  

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ 7.6.2022

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια