Τα είπαν… μετά μουσικής Μανώλης Στάθης και Δίκτυο Πολιτών (βίντεο & φωτό)

Υπό τους ήχους μουσικής και σαν μια παρέα ήταν η προεκλογική συγκέντρωση του Δικτύου Πολιτών Χίου, με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Μανώλη Στάθη να «τρώει» λίγο μόνον χρόνο, ενώ ο υπόλοιπος αναλώθηκε σε επιμέρους συζητήσεις και φυσικά στην απόλαυση της μουσικής κομπανίας.

Παρά ταύτα, στην συγκέντρωση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης, 16 Μαΐου 2019, στον πεζόδρομο στο καφέ «Μεζά», ο κ. Στάθης ήταν αρκούντως περιεκτικός, προβάλλοντας – κυρίως – ως σημαντική απώλεια την ουσιαστική απουσία της παράταξης από το δημοτικό συμβούλιο τα προηγούμενα χρόνια.

Εμφανίσθηκε, πάντως, εξαιρετικά αισιόδοξος για δυναμική παρουσία του συνδυασμού στο νέο δημοτικό συμβούλιο, όπου – όπως τόνισε χαρακτηριστικά – ο ρόλος μας θα είναι να προασπίσουμε τους πολλούς και αδύναμους.

Κάλεσε τους συνυποψήφιους, τους φίλους και τα μέλη της παράταξης αυτές τις τελευταίες ημέρες μέχρι τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 να δώσουν συστηματικά και ακούραστα την μάχη του ψηφοδελτίου, ενώ επεσήμανε και την ευθύνη των πολιτών – ψηφοφόρων, που πρέπει να σηκωθούν από τον καναπέ και να συμμετέχουν στον αγώνα.

Αναφερόμενους στους άλλους συνδυασμούς των δημοτικών εκλογών επεσήμανε ότι ήδη δύο εξ αυτών ισχυρίζονται ότι «θα καθαρίσουν από την πρώτη Κυριακή. Θα δούμε πόσο επαφή έχουν με την πραγματικότητα», είπε με νόημα.

Μετά την σύντομη ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του Δικτύου Πολιτών.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια