Τα μπάνια του… λογιστή

Μετά τα περίφημα “μπάνια του λαού” έχουμε και  εκείνα των λογιστών της Χίου, αφού ο επιπλέον φόρτος  εργασίας των τελευταίων χρόνων επιβάλλει ξεκούραση.

Έτσι, η Ενωση Φοροτεχνικών Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Χίου ενημερώνει τους φορολογούμενους, επαγγελματίες και ιδιώτες, καθώς και τις υπηρεσίες του δημόσιου τομέα  ότι τα λογιστικά γραφεία, μέλη της Ένωσης μας, θα είναι κλειστά από τις 13 μέχρι και τις 20 Αυγούστου 2022.

Η απόφαση λήφθηκε μετά από πρόταση του Δ.Σ., στην οποία απάντησε θετικά η πλειοψηφία των μελών. Κατά τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία από τους συναδέλφους, πέρα από ιδιαίτερα εξαιρετικών περιπτώσεων, και μόνο εξ αποστάσεως αν είναι εφικτό.

Οι λογιστές καλούν τους πελάτες τους να προγραμματίσουν έγκαιρα τις τυχόν υποχρεώσεις τους. Μηνύματα σε messenger και viber δεν θα απαντώνται.

“Η παραπάνω βδομάδα ξεκούρασης κρίνεται επιβεβλημένη λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες συνεχούς και αδιάλειπτης εργασίας που βιώνουμε, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, τόσο οι ιδιοκτήτες των λογιστικών γραφείων όσο και οι υπάλληλοι τους”, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια