Τα παιδιά ζωγραφίζουν τη Μόστρα

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του ΜΕΟΘ για την πραγματοποίηση και φέτος της Μόστρας στα Θυμιανά, την τελευταία Κυριακή των Αποκριών.

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Θυμιανών (Μ.Ε.Ο.Θ) εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει το στολισμό της πόλης της Χίου, του λιμανιού καθώς και των Θυμιανών. Καλαίσθητα θεματικά πλακάτ, άρματα στις εισόδους του χωριού και σε κεντρικά σημεία και baner έρχονται να δώσουν ένα αποκριάτικο τόνο και να προετοιμάσουν τους Χιώτες και τις Χιώτισσες.

Για τον στολισμό του χωριού ενεργοποιήθηκαν οι μαθητές του σχολείου. Το Δημοτικό Σχολείο Θυμιανών Αγίου Μηνά, με διευθυντή τον κ. Στέλιο Καμπούρη, ανταποκρίθηκε συμμετέχοντας στη δράση «Ζωγραφίζω τη Μόστρα και στολίζω το χωριό μου». Οι μικροί μαθητές/τριες πήραν τα πινέλα τους και αποτύπωσαν την Μόστρα μέσα από την δική τους οπτική γωνία. Τα έργα θα τα συναντήσετε καθώς διαβαίνετε τα Θυμιανά αυτές τις μέρες .

Τέλος, το εργαστήρι παιδικής ζωγραφικής του Μ.Ε.Ο.Θ, με υπεύθυνο εμψυχωτή τον κ. Μπάμπη Κοιλιάρη, καλλιτέχνησε εντυπωσιακές βενετσιάνικες μάσκες, που και αυτές θα στολίσουν και θα δώσουν ακόμα πιο έντονο αποκριάτικο τόνο στους δρόμους των Θυμιανών.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια