Τάγμα ανεπιθύμητων επί χούντας θεωρεί ότι διοικεί η Κανταράκη, σχολιάζει ο Μιχαηλίδης

Με έναν ξεχωριστό τρόπο σχολιάζει ο βουλευτής Χίου και αναπληρωτής τομεάρχης νησιωτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης την ντιρεκτίβα της διοικήτριας του νοσοκομείου Χίου κας Ελένης Κανταράκη, με την οποία καλεί τους εργαζόμενους να κρατούν το στόμα τους κλειστό, επιχειρώντας να επιβάλει σιγή νεκροταφείου στο νοσοκομείο.

Ο κ. Μιχαηλίδης, αφού καυτηριάζει την εγκύκλιο – ντιρεκτίβα, η οποία παραπέμπει σε εποχές χούντας, καλεί τον διοικητή της 2ης υγειονομικής περιφέρειας κ. Χρήστο Ροϊλό να παρέμβει και να ανακαλέσει άμεσα το έγγραφο αυτό.

Αναλυτικά, στην σημερινή – Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 – ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: 

«Αφιππεύσατε κα Κανταράκη»

Η διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου έχει προφανώς παρερμηνεύσει τον ρόλο της και θεωρεί ότι διοικεί τάγμα ανεπιθύμητων επί χούντας.

Η απαγόρευση έκφρασης εργαζομένων προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και αποτελεί κατάφωρη προσπάθεια περιστολής συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των πολιτών. Αυτονόητα η εγκύκλιος της κας Κανταράκη θα τοποθετηθεί από τους εργαζόμενους στον κάλαθο των αχρήστων .

Καλούμε τον διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Ροϊλό να ανακαλέσει αμέσως το έγγραφο αυτό και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να συστήσει στην διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου να περιοριστεί στα υπηρεσιακά της καθήκοντα και να εγκαταλείψει την τακτική του χωροφύλακα της δεκαετίας του ’50.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια