Τεχνικά προβλήματα αναβάλλουν τους εμβολιασμούς στο Κ.Υ. Πυργίου

Τεχνικής φύσεως προβλήματα που ανέκυψαν με τα αποθηκευμένα εμβόλια της Astra Zeneca στο κέντρο υγείας Πυργίου οδήγησαν από σήμερα το πρωί, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, στην απόφαση αναβολής των προγραμματισμένων – για σήμερα και την Δευτέρα 1η Μαρτίου 2021 – εμβολιασμών των πολιτών.

Συγκεκριμένα, ειδοποιήθηκαν εκτάκτως από σήμερα το πρωί περίπου 120 άτομα, με προγραμματισμένα ραντεβού, να μην προσέλθουν στο Κ.Υ. Πυργίου.

Τα ακυρωθέντα ραντεβού, σύμφωνα με όλες τις διαβεβαιώσεις που έχει ο astraparis.gr, θα επανακαθορισθούν από την Τρίτη και Τετάρτη 2 και 3 Μαρτίου 2021 κι ότι ουδείς θα μείνει ανεμβολίαστος.

Σε ό,τι αφορά, τώρα, το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και οδήγησε σε αναστολή των εμβολιασμών, από τα στοιχεία που ετέθησαν υπόψη μας προκύπτει ότι ορισμένες ενδείξεις τεχνικής φύσεως, που κατεγράφησαν κατά την διαδικασία συντήρησης των εμβολίων, πρέπει να αξιολογηθούν από την παρασκευάστρια εταιρεία, η οποία και θα δώσει το «πράσινο φως» για την χρήση τους.

Πάντως, αρμοδίως υπήρξε κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν πετάχθηκαν εμβόλια στα σκουπίδια, όπως κάποιες φήμες αναφέρουν και σε κάθε περίπτωση ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει για όσους είχαν ραντεβού που αναβλήθηκε.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια