Τέλος δεν έχουν τα μπλακ άουτ της ΔΕΗ στη Χίο

Ρουτίνα τείνουν να καταστούν οι συχνές γενικές διακοπές της ηλεκτροδότησης στη Χίο, στη πόλη αλλά και εκτός αυτή και σε μερικές περιπτώσεις σε όλο το νησί.

Το τελευταίο περιστατικό, άγνωστης προς το παρόν έκτασης, πάντως αφορά την πόλη της Χίου, σημειώθηκε λίγο μετά τη μία μετά τα μεσάνυκτα της Τρίτη προς την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, ενώ η ηλεκτροδότηση επανήλθε περίπου 20 λεπτά αργότερα.

Είχε προηγηθεί περί τις 6.30 το απόγευμα της Τρίτης, 4 Δεκεμβρίου 2018, ολιγόλεπτη γενική διακοπή στην ηλεκτροδότηση της πόλης και χωριών, όπως η Καλλιμασιά κ.λπ.

Επισήμως μέχρι στιγμής όχι μόνον για αυτές αλλά ούτε και για τις προηγούμενες υπήρξε ενημέρωση επισήμως, πλην ορισμένων πληροφοριών είτε ότι επρόκειτο για βλάβη στον σταθμό ηλεκτροπαραγωγής στο Κοντάρι, την προηγούμενη Δευτέρα, είτε για μικροβλάβες σε συστήματα διακοπτών του δικτύου.

Σε κάθε περίπτωση η ΔΕΗ και ο ΔΕΔΔΗΕ οφείλουν να ενημερώσουν επισήμως και με ακρίβεια για το τι ακριβώς συμβαίνει στο δίκτυο του νησιού, ώστε και οι πολίτες και κυρίως οι επαγγελματίες να προγραμματίζουν τις κινήσεις τους και να πάρουν ενδεχομένως τα μέτρα τους και μάλιστα εν όψει των εορτών.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια