Τετ α τετ Μουτζούρη- Μητσοτάκη

Την ευκαιρία να μιλήσουν για το προσφυγικό μεταναστευτικό στο περιθώριο της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου με τους Περιφερειάρχες άδραξαν ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης.

Όπως ενημερώνει ο τελευταίος με δελτίο τύπου που εξέδωσε:

“Την Τετάρτη 11.03.2020  ο κ. Μουτζούρης με τους υπόλοιπους Περιφερειάρχες σε συνάντηση εργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό  κ. Μητσοτάκη,  με συμμετοχή πολλών Υπουργών και Γενικών Γραμματέων. Μοναδικό θέμα συζητήσεως ήταν τα μέτρα για την πανδημία του Κορονοϊού. Εν συνεχεία έγινε δεκτός κατ΄ιδίαν από τον Πρωθυπουργό της χώρας. Συζητήθηκε η μεταναστευτική κρίση στις νήσους του Βορείου Αιγαίου και ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε για τις σταθερές θέσεις της Π.Β.Α.

Την Πέμπτη 12.03.2020 ενημέρωσε επί των εξελίξεων στην μεταναστευτική κρίση σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως κ. Αλέξη Τσίπρα και τον Αρχηγό του Κόμματος “Ελληνική Λύση” κ. Κ.Βελόπουλο. Σε επόμενη φάση θα ενημερωθεί η Αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ και ο Πρόεδρός του κόμματος  “Μέρα 25″ κ. Γιάνης Βαρουφάκης. Επίσης είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πανάγο Κουφέλο συνάντηση για υπηρεσιακά θέματα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μ. Βορίδη.”

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια