Θα συμμετέχει στην σύσκεψη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Κώστας Μουτζούρης

Τη συμμετοχή του στη σύσκεψη με τους δημάρχους, υπό τον πρωθυπουργό, στις 17.00 της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου 2020, ανακοίνωσε επίσημα ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Μουτζούρης.

Ο κ. Μουτζούρης αναφέρει ότι υπήρξε εκ νέου επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό, καθώς και πίεση από τους πολίτες και τελικά θα εκπροσωπήσει την περιφέρεια. Ξεπερνώντας το τελευταίο επεισόδιο με το υβρεολόγιο του κ. μουτζούρη σ ειδιωτική του συνομιλία για τον πρωθυπουργό,  που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και χρησιμοποιήθηκε επικοινωνιακά από την κυβέρνηση ώστε να εμφανιστεί ο κ. Μουτζούρης ως ο γραφικός του… χωριού που ξεσηκώνει τους νησιώτες, ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι θα συμμετέχει στη συνάντηση.

Η δήλωση Μουτζούρη:

“«Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου όπως θεσμικά αρμόζει σε έναν αιρετό της τοπικής αυτοδιοίκησης και με την γνώση ότι δεν χωρούν προσωπικές ευθιξίες σε τόσο κρίσιμα εθνικά ζητήματα θα υπερασπιστεί τις θέσεις και τις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και θα παραδώσει το ψήφισμα των κατοίκων του Βορείου Αιγαίου.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου μετά την συνάντηση με εκατοντάδες κατοίκους σήμερα το πρωί έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Στέκομαι δίπλα στους νησιώτες, θα διεκδικώ για αυτούς! Δεν χωρούν προσωπικές ευθιξίες σε κρίσιμα εθνικά ζητήματα! Δεν παραιτούμαι, αγωνίζομαι δίπλα στους νησιώτες και τιμώ τον αγώνα τους.!»”

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια