Θα τα ακούσουν Μπουγδάνος και Κάρμαντζης από την συντονιστική επιτροπή

Στην αδράνεια της περιφερειακής και της δημοτικής αρχής Χίου, για την επίταξη και την δημιουργία υπερδομής στιο Αίπος, απαντούν αιρετοί και δημότες, συγκροτώντας συντονιστική επιτροπή, η οποία θα επιχειρήσει να κινήσει τα πράγματα, που τουλάχιστον κατά τον δήμαρχο κ. Σταμάτη Κάρμαντζη ακόμα και μετά την επίταξη δεν πάνε παραπέρα από την καταδικαστική για τα κυβερνητικά σχέδια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Την Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, αντιπροσωπεία της συντονιστικής επιτροπής θα επισκεφθεί στις 12:30 τον δήμαρχο και στην συνέχεια τον αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Μπουγδάνο, τους οποίους και θα θέσουν προ των ευθυνών τους για την οργάνωση δράσεων αποτροπής δημιουργίας της νέας υπερδομής στη Χίο.

Η συντονιστική επιτροπή αγώνα αιρετών και κατοίκων της Χίου, είναι 25μελής από αιρετούς και των δύο βαθμίδων αυτοδιοίκησης, καθώς και δημότες και συγκροτήθηκε σήμερα Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο πρώην δημαρχείο Βροντάδου, μετά την κινητοποίηση που έλαβε χώρα το απόγευμα στο Αίπος.

Εκτός από τις αναφερθείσες συναντήσεις, η συντονιστική επιτροπή καλεί σε λαϊκή συνέλευση στην ΠΕΚΕΒ, την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:30, «προκειμένου να  αποτρέψουμε τη δημιουργία νέας υπερδομής στη Χίο για τον εγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών», όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της.