Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Ο Κώστας Τριαντάφυλλος ξέρει να δίνει λύσεις

Την αποτελεσματικότητα, τη δράση και τη δυναμική του κ. Κώστα Τριαντάφυλλου εξήρε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος επισκέφτηκε τη Χίο την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος επισκέφτηκε το πρωί την ΒΙΑΛ κι αναφερόμενος στο προσφυγικό υποστήριξε ότι είναι ένα πρόβλημα που αφορά όλη την Ευρώπη και όχι μόνο τη χώρα μας. Όμως αυτή η πολιτική και αυτή η Ευρώπη δεν έχει καμιά σχέση με την Ευρώπη των λαών που η ΔΗΜΑΡ υποστηρίζει και ζήτησε από την κυβέρνηση να γίνει πιο διεκδικητική σε αυτό το πεδίο.

Αναγνώρισε ότι η ΒΙΑΛ έχει υπερβεί κατά πολύ τον πληθυσμό τον οποίο μπορεί να φιλοξενήσει και τόνισε ότι πρέπει να επισπευσθούν οι διαδικασίες ασύλου για να αποσυμφορηθούν τα νησιά.

Παράλληλα υποστήριξε ότι το ζητούμενο είναι να υπάρχουν βιώσιμες συνθήκες για τους πρόσφυγες αλλά και για τους κατοίκους των νησιών για τους οποίους θα έπρεπε να δοθούν και άλλα αντισταθμιστικά μέτρα.

Για τις εκλογές

Στόχος για τον κ. Θεοχαρόπουλο στις εθνικές εκλογές τις οποίες προσδιόρισε πριν τον Μάιο, είναι να πληγεί ο δικομματισμός και να γίει το κόμμα του πιο ισχυρό. Αναφορικά με τις συνεργασίες υποστήριξε πως δεν είναι από εκείνα τα κόμματα που θα οδηγήσουν σε ακυβερνησία. Αν είναι ανάμεσα στα τρία πρώτα κόμματα θα καταθέσουν δική τους πρόταση και σε συμφωνία προγραμματικών προτάσεων θα συνεργαστούν.

Αν δεν είναι στα τρία πρώτα κόμματα θα απέχουν από τη διαδικασία.

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Κώστα Τριαντάφυλλο

Χωρίς να τοποθετηθεί ανοικτά, λέγοντας ότι θα ακούσει τα τοπικά στελέχη του κι εκείνα θα αποφασίσουν ποιον θα στηρίξουν ή όχι στις αυτοδιοικητικές εκλογές χωρίς σφικτούς κομματικούς εναγκαλισμούς, ο κ. Θεοχαρόπουλος δεν έκρυψε την προσωπική του συμπάθεια στον κ. Κώστα Τριαντάφυλλο. “Ο Κώστας Τριαντάφυλλος έχει αποδείξει τις ικανότητες του σε όλα τα επίπεδα., Μπορεί να λύσει προβλήματα. Η υποψηφιότητα του, είναι μια πολύ καλή υποψηφιότητα” είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com