Θέατρο και μουσική σε μια παράσταση από τα παιδιά της Καλλιμασιάς και των Νενήτων

Μια ξεχωριστή παράσταση, όπου το θέατρο και η μουσική συναντώνται σε ένα μουσείο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Χίου, στο μουσείο μαστίχας Χίου, την προσεχή Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 και ώρα 7 το απόγευμα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επετειακής 20ής διοργάνωσης της ευρωπαϊκής γιορτής της μουσικής, από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την παιδική θεατρική ομάδα του Εκπολιτιστικού Σωματείου Καλλιμασιάς «Η Πρόοδος» και την παιδική χορωδία «Μαστιχόνειρο» του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Νενήτων «Η Βοκαριά».

Μια πρόγευση για την παράσταση έδωσαν οι συντελεστές της το μεσημέρι της Πέμπτης, 20 Ιουνίου 2019, στους δημοσιογράφους της Χίου, που παρακολούθησαν για λίγο τις πρόβες, ενώ για την εκδήλωση μίλησαν η κα Αγγέλα Τσιμπιρλού, η κα Ειρήνη Σταμούλη και από τους Συλλόγους των Νενήτων η κα Ελένη Μενεξέ και της Καλλιμασιάς ο κ. Γιάννης Γριμπαμπής.

Μουσική διδασκαλία και διεύθυνση χορωδίας: Αγγέλα Τσιμπιρλού

Θεατρική διδασκαλία: Ειρήνη Σταμούλη

Συμμετέχουν παιδιά από την παιδική χορωδία Χίου

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).