Θέλει να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή ο Κάρμαντζης

Καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή ζήτησε από τους παρευρισκόμενους στο ξενοδοχείο  Premiere , όπου έγινε η παρουσίαση των μελών του ψηφοδελτίου του, ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου,  κ. Σταμάτης Κάρμαντζης.

Σε ένα κατάμεστο κινηματοθέατρο, ο Συνδυασμός «Σύμπραξη Δημιουργίας» παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του επιχειρώντας επίδειξη και συσπείρωσης δυνάμεων γι αυτό και ο επικεφαλής του κ. Σταμάτης Κάρμαντζης απευθύνθηκε πολλάκις στο θυμικό των παρευρισκόμενων φορτίζοντας συναισθηματικά αλλά και συγκινησιακά την ατμόσφαιρα.

Ο κ. Κάρμαντζης επέλεξε να ξεκινήσει την ομιλία του, τονίζοντας ότι είναι αυτοδημιούργητος και ότι έχει περάσει από διάφορους κλάδους και δοκιμασίες στη ζωή του, παρουσιάζοντας κατά τρόπον τινά τα «ένσημα» του στα κοινά. «Ξεκίνησα με ένα φυλλάδιο στο χέρι εγώ και ο Θεός πριν από πολλά χρόνια στα καράβια και σήμερα είμαι εδώ με όλους εσάς. Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να είμαι χρήσιμος στην πατρίδα στον τόπο μου. Ευχαριστώ όλες και όλους που με εμπιστευθήκατε, τους υποψήφιους, τους φίλους και συνεργάτες μου.» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κάρμαντζης συμπληρώνοντας, «Είναι παρακαταθήκη το έργο που έχω προσφέρει ως σήμερα και αυτό θέλω να συνεχίσω να προσφέρω».

Ασκώντας κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή Βουρνού, υποστήριξε ότι τα προβλήματα την τελευταία πενταετία έχουν επιδεινωθεί. « Είναι απαράδεκτη η εικόνα στην πόλη και στα χωριά. Να γυρίσουμε σελίδα δίνοντας ελπίδα και προοπτική. Είναι εγγύηση το έργο που επιτελέσαμε παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες και τον περιορισμό αρμοδιοτήτων».

Ποντάροντας στην εμπειρία και προσδοκώντας εξ αυτής την εμπιστοσύνη και την ψήφο των ψηφοφόρων , μίλησε για την επερχόμενη χρηματοδότηση την οποία «πρέπει να διαχειριστούν στιβαρά και έμπειρα χέρια. Όχι άλλα πειράματα. Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε για το αύριο των παιδιών μας», κατέληξε ο κ. Κάρμαντζης.

Το πρόγραμμα- ευαγγέλιο

Αναφορά έγινε και στην παρουσίαση του προγράμματος τους συνδυασμού το οποίο ο επικεφαλής του χαρακτήρισε πλήρες. «Μόνο εμείς καταθέσαμε και παρουσιάσαμε πρόγραμμα με σεβασμό προς εσάς. Το πρόγραμμα μας θα το κρατάτε σαν ευαγγέλιο που θα κρατάτε και θα μας το δείχνετε θα μας λέτε «αυτό το κάνατε»;»

Open doors

Για ακόμη μια φορά ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην επικοινωνιακή πολιτική του δήμου, και στην ίση μεταχείριση των δημοτών φωτογραφίζοντας την πρακτική της σημερινής δημοτικής αρχής. «Ο Δήμος μας θα είναι ένα δήμος με ανοικτές πόρτες που θα σέβεται τον πολίτη δεν θα υπάρχουν πατρίκιοι και πληβείοι. Εμείς θα υπηρετούμε τον τόπο μας η προσπάθεια μας θα στέκεται στον δημότη και στον πολίτη χωρίς παρεϊστικές πρακτικές».

 

Ο νέος είναι ωραίος αλλά για τον παλιό… Καζαντζάκης

Προσπαθώντας να υπερκεράσει την ηλικιακή διαφορά και την ανανέωση σε σχέση με τους συνυποψήφιους του, συνέδεσε την εκλογή νέων σε όλο τον κόσμο από την Ευρώπγη, μέχρι τη χώρα μας, εννοώντας τον πρωθυπουργό αλλά και τον δήμο, λέγοντας «είδαμε και το νέο και το καινούργιο ζήσαμε νέους με παλαιοκομματικές αντιλήψεις. Ο Καζαντζάκης είπε νέος είναι εκείνος που  χαλά τον παλιό τον κόσμο και φτιάχνει έναν καινούργιο. Αυτό το νέο υπηρετούμε εμείς. Πάμε να κυβερνήσουμε το σκάφος της Χίου με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο και για εκλογικά πειράματα».

Στο κλείσιμο της ομιλίας του και λίγο πριν παρουσιάσει τα μέλη τους συνδυασμού του ο κ. Κάρμαντζης ζήτησε καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή, φορτίζοντας συναισθηματικά την αίθουσα. «Δώστε μας τη δύναμη από την πρώτη Κυριακή. Πορεύτηκα με λόγο τιμής και με ψηλά το κεφάλι. Τα κατάφερα να σας κοιτώ στα μάτια και δεν ντρέπομαι. Σας δίνω υπόσχεση καρδιάς ότι για μια ακόμη φορά δεν θα μετανιώσετε για την επιλογή σας στο πρόσωπο μου»

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια