Θερινή ραστώνη στο δημοτικό συμβούλιο

Με δυσκολία εξασφαλίσθηκε η πρώτη, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, απαρτία στο δημοτικό συμβούλιο, το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2019, αφού η μείζονα αντιπολίτευση του κ. Πολώδωρου Λαμπρινούδη (καλά αυτός τρέχει για τις βουλευτικές εκλογές τώρα) απουσίαζε σχεδόν σύσσωμη, με μόνη και λαμπερή εξαίρεση τον κ. Αντώνη Καλαγκιά. Τον κ. Βασίλη Μυριαγκό, δεν τον μετράμε, αφού είναι σε μια… περίεργη σχέση.

Κοντά σε αυτούς απουσίαζαν από την Λαϊκή Συσπείρωση ο κ. Μάρκος Σκούφαλος, που βρίσκεται στην Αθήνα για συνδικαλιστικές υποχρεώσεις και η κα Ερμιόνη Φρεζούλη, για κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Έτσι, η μία πλευρά των εδράνων, αυτή της αντιπολίτευσης ήταν εντελώς άδεια και για να μην αισθάνεται μοναξιά ο κ. Καλαγκιάς πήγε στα έδρανα της συμπολίτευσης.

Τα κενά αναπλήρωσαν νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι, για να αρχίσουν να… μαθαίνουν κιόλας και συγκεκριμένα ο κ. Γιάννης Ξενάκης από τον συνδυασμό του κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, η κα Κλαίρη Κωστάλα από την Λαϊκή Συσπείρωση, η οποία και πριν παρευρίσκετο συχνά πυκνά στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και ο κ. Δημήτρης Αντωνόγλου από την Χιακή Συμπολιτεία.

Φαντασθείτε την εικόνα στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ., που θα είμαστε στο κατακαλόκαιρο.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια