Θηβαίος και Μάργαρης στις 14 Ιουλίου στον Καστρομηνά

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης έρχονται για μια και μοναδική εμφάνιση την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 στο θέατρο Καστρομηνά στη Χίο.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1997 κατά την ηχογράφηση του διαχρονικού πλέον τραγουδιού «Πόσο πολύ σ΄ αγάπησα» το οποίο ερμηνεύει ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης παίζει εξαίσια κλασική κιθάρα.

Οι « 2» τους πια επί σκηνής και μετά από μια σειρά πολύ πετυχημένων εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, συναντιούνται και στη Χίο.
Μέσα από τις ανατρεπτικές επιλογές ρεπερτορίου, τους αυτοσχεδιασμούς αλλά και τη θερμή συμμετοχή του κόσμου, έχουν δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που είναι γεμάτο από στιγμές συγκινητικές, νοσταλγικές αλλά παράλληλα χαρούμενες και εκστατικές.

Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου σε δικά του τραγούδια από την εποχή των Συνήθων Υπόπτων αλλά και τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Βασίλη Δημητρίου και πολλών άλλων μεγάλων συνθετών, συναντιούνται με τις υπέροχες συνθέσεις και τη μοναδική δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε solo κομμάτια.

Το "2" είναι μια μουσική παράσταση  – παιχνίδι για τους «2» αιώνιους,
μουσικούς και το κοινό.

Παραγωγή Guitar Galaxy Productions MON IKE

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Κυριακή 14 Ιουλίου
Θέατρο Καστρομηνά – Μίκης Θεοδωράκης

Ώρα Έναρξης: 21.00
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 20 ΕΥΡΩ
ΤΑΜΕΙΟ: 23 ΕΥΡΩ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
ΠΥΞΙΔΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Απλωταριάς 34 Χίος, τηλ. 2271026666
MY BOOK ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ Μιχαήλ Λιβανού 8 Χίος, τηλ 22710102157
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ more.com