Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε

Στον πεθαμένο εδώ και πολλά χρόνια τουρισμό της Χίου (τουρισμός Χίου, το πιο σύντομο ανέκδοτο) κάποιοι σήμερα ανακαλύπτουν ότι η ταφόπλακά του είναι η δομή – καραντίνα για τους νεοεισερχόμενους πρόσφυγες και μετανάστες, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Επανέρχεται στο θέμα ο Σύλλογος Επαγγελματιών  Καρφά – Αγίας Ερμιόνης – Μέγα Λιμνιώνα και με ανακοίνωσή του σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020, καταγγέλλει – και πολύ σωστά – τον τρόπο με τον οποίο ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης διαχειρίζεται το θέμα, δηλαδή εν κρυπτώ, την μια ότι ο χώρος θα είναι καραντίνα και την επομένη θα γίνει γραφεία της υπηρεσίας ασύλου κ.ο.κ.

Μέχρι εδώ μια χαρά τα λένε κι έχουν δίκιο. Αλλά από το σημείο αυτό έως του σημείου να λένε ότι μια τέτοια δομή, καθόλα αναγκαία για την προστασία της δημόσιας υγείας, ακόμα και κοντά στην πιο τουριστική περιοχή του νησιού, θα τινάξει στον αέρα την τουριστική δραστηριότητα, είναι όχι απλά υπερβολή, αλλά αναζήτηση άλλοθι στο «τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια