Τιμάται η μνήμη του Οσίου Παχωμίου στους Άγιους Πατέρες

Η μνήμη του Οσίου Παχωμίου, κτήτορος των μοναστηριών Αγίων Πατέρων και Αγίου Κωνσταντίνου, τιμάται το απόγευμα της Δευτέρας 26 και το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου 2015, στην Μονή των Αγίων Πατέρων.

Θα τελεσθεί μέγας αρχιερατικός εσπερινός στο μοναστήρι στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας και πολυαρχιερατική λειτουργία στις 7 το πρωί της Τρίτης, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου των ΓΟΧ κ. Καλλίνικου.

Μπορούν να παραστούν και γυναίκες ευπρεπώς ντυμένες κατά την τάξη του μοναστηριού.

Θα υπάρχει λεωφορείο που θα μεταφέρει τους πιστούς από τον κεντρικό δρόμο στο μοναστήρι.

Επίσης, λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 7. 15 το πρωί της Τρίτης από το Ηρώο Πεσόντων (γραφεία Οίκου Ναύτου) προς Καρυές – Άγιους Πατέρες. Από Χίο (αφετηρία αστικού ΚΤΕΛ μπροστά από πρώην Πυροσβεστική) μέσω Φόρου, Λατομίου, Πούλου, Μύλοι (θάλασσα), Βελονά, Δασκαλόπετρας, Αγίας Παρασκευής, περιφερειακού – Άγιοι Πατέρες. Και από Ελάτα προς Αγίους Πατέρες.