Την τιμητική της έχει η Περιφέρεια στη γιορτή μελιού

Tην 2η Γιορτή Μελιού και Τοπικών Προϊόντων, εγκαινίασε από κοινού με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ.  Γιώργο Δημόπουλο στο Ζάππειο Μέγαρο o περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ.  Κωνσταντίνος Μουτζούρης την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022.

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και συμμετέχουν σε αυτήν 50 Παραγωγοί και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι τιμώμενη Περιφέρεια.

«Εμείς πιστεύουμε ότι παράγουμε το καλύτερο μέλι της Ελλάδας και ελπίζουμε αυτό να  πουν και όσοι βρίσκονται εδώ. Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εξέρχεται από μία μεγάλη κρίση που κράτησε από το 2015 έως το 2020 και μπαίνει σιγά σιγά σε μία κανονικότητα. Πιστεύουμε  ότι η συμμετοχή των παραγωγών μας εδώ θα τους δώσει τη δυνατότητα περισσότερης πελατείας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Έκθεση συνολικά και όλους τους συμμετέχοντες εκθέτες.», δήλωσε ο κ. Μουτζούρης.

Ο Περιφερειάρχης  στη συνέχεια περιόδευσε στην έκθεση και συνομίλησε με όλους τους εκθέτες και τον καθένα ξεχωριστά με τους συμμετέχοντες από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, οι οποίοι  του εξέφρασαν τις θερμότατες ευχαριστίες τους για την ευκαιρία που τους δόθηκε να συμμετέχουν σ’ αυτή την έκθεση.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 18:00 υπό την επιμέλεια της Executive Chef Τζένης Παλαιολόγου, μαγείρισσες από την τιμώμενη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες με αλμυρές και γλυκές συνταγές με βάση το μέλι , στους γευστικούς προορισμούς των νησιών μας.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια