Γιόρτασαν και έστρωσαν τραπέζι οι πρόσκοποι

Τα γενέθλια τους γιόρτασαν οι πρόσκοποι με ένα μοναδικό και αλληλέγγυο τρόπο, στρώνοντας τραπέζι για 14 οικογένειες συμπολιτών μας την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021.

«Κάθε χρόνο στις 22 Φεβρουαρίου γιορτάζει η μεγαλύτερη κίνηση για νέους σε όλο τον κόσμο, η προσκοπική κίνηση, που αριθμεί περισσότερα από 54.000.000 μέλη σε 220 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτή την ημέρα όλοι οι πρόσκοποι του κόσμου γιορτάζουν την ημέρα γέννησης του ιδρυτή τους, Λόρδου Baden Powell.

Κάθε χρόνο αυτή τη μέρα, την επονομαζόμενη και ως «Ημέρα Σκέψης», οι Πρόσκοποι σε κάθε άκρη της γης οργανώνουν δράσεις εμπνευσμένες από τις σκέψεις και τα αποφθέγματα του: «Έσο Έτοιμος» και «Αφήστε τον κόσμο λίγο καλύτερο απ’ ό,τι τον βρήκατε».

Σε αυτό το μήκος κύματος, οι οικογένειες των “μεγάλων” προσκόπων της Χίου, των Εφόρων, μοιράστηκαν το κυριακάτικο τραπέζι τους ετοιμάζοντας ένα πλήρες γεύμα για τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη, τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού και τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια