Τίτλοι τέλους για την aplotaria.gr μετά από συναρπαστικό ταξίδι 10ετίας

Μετά από 10 χρόνια συνεχούς, σεμνής και ευδόκιμης παρουσίας στα μέσα ενημέρωσης της Χίου η aplotaria.gr ανακοίνωσε τους τίτλους τέλους της διαδρομής της, την περασμένη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018.

Για μας που βρισκόμαστε στο καθημερινό μετερίζι της ενημέρωσης, ξέρουμε πολύ καλά πόσο δύσκολη και στενάχωρη είναι αυτή η στιγμή. Όπως ξέρουμε, επίσης, πολύ καλά πόσο δύσκολη, κοπιαστική και ψυχοφθόρα είναι η καθημερινή σεμνή και συνεπής σε αρχές και ιδέες παρουσία σε έναν κόσμο στον οποίο αλλάζουν η ενημέρωση και οι «παίκτες» και πόσο δύσκολο είναι να στέκεται κανείς όρθιος.

Στους ανθρώπους της aplotaria.gr, πολλούς από τους οποίους γνωρίζουμε προσωπικά, ευχόμαστε καλή συνέχεια, γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν, ίσως από άλλο μετερίζι, τον καλό τους αγώνα.

Το πλέον σίγουρο είναι ότι οι τίτλοι τέλους της aplotaria.gr θα αφήσουν ένα κενό στην ενημέρωση του πολιτισμού, της οικολογίας και της γνώμης. Ελπίζουμε και ευχόμαστε όχι για πολύ καιρό, επειδή οι καιροί ου μενετοί.

Οι άνθρωποι της aplotaria.gr αποχαιρέτισαν τους αναγνώστες και φίλους τους με το παρακάτω κείμενο – πρόσκληση:

«Σας ευχαριστούμε όλους για αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, που διήρκεσε 10 χρόνια, χαρίζοντάς μας δυνατές στιγμές και πολύτιμες εμπειρίες.

Όσοι αγαπήσατε την “Απλωταριά”, ελάτε να γράψουμε μαζί την τελευταία της σελίδα, στο αποχαιρετιστήριο πάρτι που διοργανώνουμε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στο καφέ – μπαρ “Το Ρόδι”».