Τμήματα κομμωτικής και μαγειρικής της ΕΠΑΣ μαθητείας ΔΥΠΑ στη “Γέφυρα”

Με την επίσκεψη του τμήματος Κομμωτικής Τέχνης, της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ ξεκίνησε για τη «ΓΕΦΥΡΑ» η εβδομάδα πριν το Πάσχα.

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, αλλά και της κοινωνικής προσφοράς, μια ομάδα μαθητών κομμωτικής  της Α’ τάξης, υπό την επίβλεψη και συνοδεία των εκπαιδευτικών τους, Μαρίκας Φιστέ και Κατερίνας Καραγιαννίδου, επισκέφτηκαν τη “Γέφυρα” και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε όσους ωφελούμενους επιθυμούσαν.

Επίσης πριν από τρεις εβδομάδες η ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) επισκέφθηκε ξανά τη ΓΕΦΥΡΑ, με το Τμήμα Μαγειρικής Τέχνης αυτή τη φορά, κι έδειξαν στους ωφελούμενους,  πώς να φτιάχνουν νόστιμα γλυκά κουλουράκια βανίλιας και διαιτητικά κριτσίνια με ρίγανη και καρότο για το δεκατιανό.

Η ομάδα, με τις οδηγίες των εκπαιδευτών κ. Γεωργίας Γιαννιώδη και κ. Στέλιου Κάρλου, δούλεψε γρήγορα και αποτελεσματικά και το αποτέλεσμα ικανοποίησε όλους με τη γεύση και τη μυρωδιά του.

Είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά που η ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της ΔΥΠΑ Χίου έχει εντάξει το ΜΚΔΗΦ «Η ΓΕΦΥΡΑ» στους συνεργαζόμενους φορείς της κάνοντας τους αποδέκτες του εκπαιδευτικού – κοινωνικού και πολύ ευεργετικού έργου της.