Το 4ο Δημοτικό Σχολείο ευχαριστεί την τεχνική υποηρεσία του Δήμου Χίου

Την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χίου, ευχαριστούν δημόσια ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, το βοηθητικό προσωπικό, οι μαθητές, οι μαθήτριες και η διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χίου κ. Μαρία Κέρογλου, γιατί όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους, επισκεύασαν τον σκελετό στήριξης και αντικατάστησαν τα πολυκαρβονικά φύλλα στον όροφο του σχολείο με προοπτική να αντικατασταθούν και αυτά στο ισόγειο και προέβησαν και σε άλλες εργασίες στο σχολείο.

«Νιώθουμε την ευγενική υποχρέωση να συγχαρούμε για τη σοβαρή μελέτη τους και να ευχαριστήσουμε θερμά για το βαθύ και έμπρακτο ενδιαφέρον τους, την φροντίδα τους και την επιστημονική τους δουλειά, που τιμά τον Δημόσιο Τομέα και ξεπερνά απείρως την κακώς εννοούμενη «δημοσιουπαλληλική διεκπεραίωση»:

  • Τον διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Χίου κ. Λευτέρη Παπαλάνη
  • Τον υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Χίου κ. Παντελή Τσαγρή
  • Τον αρχιτέκτονα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Χίου κ. Πάρη Βελλιανίτη

για την παρούσα επισκευή του σκελετού στήριξης και την αντικατάσταση των πολυκαρβονικών φύλλων στον όροφο του σχολείου και την προσεχή αντίστοιχη αντικατάσταση στο ισόγειο.Επίσης, εκφράζουμε τον θαυμασμό μας στην ευελιξία σκέψης τους με την οποία ξεπέρασαν πρακτικές πιθανές καθυστερήσεις.

  • Επίσης, θερμά ευχαριστούμε τον αρχηγό των συνεργείων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Χίου κ. Γιώργο Πειραντάκο που αντιλαμβανόμενος τα επείγοντα προβλήματα του σχολείου μας, προχώρησε σε άμεση επισκευή και ελαιοχρωματισμό των τουαλετών μαθητών και εκπαιδευτικών καθώς και του γραφείου εκπαιδευτικών, διαθέτοντάς μας εξαιρετικούς τεχνίτες.
  • Εκ των προτέρων τον ευχαριστούμε θερμά και για τον προσεχή ελαιοχρωματισμό όλων των κιγκλιδωμάτων του σχολείου τα οποία είναι σε πολύ κακή κατάσταση».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια