Το Χόλιγουντ πάει Μόλυβο

Σκηνικό χιολιγουντιανής ταινίας θα αποτελέσει ο Μόλυβος της Λέσβου. Στον πανέμορφο οικισμό θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα ταινίας με πρωταγωνίστρια την διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό Heather Graham. Πρόκειται για ένα μιούζικαλ, μια ρομαντική κομεντί, με φόντο τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, την τοπική κουλτούρα, την παραδοσιακή μουσική και τους χορούς του νησιού.

Ο σκηνοθέτης κ. Michael Nickles, με τον πρωταγωνιστή κ. Ρένο Χαραλαμπίδη, τον παραγωγό κ. Κώστα Λαμπρόπουλο και μέλη της παραγωγής, επισκέφθηκαν το νησί για την προετοιμασία των γυρισμάτων.

Όλα αυτά έγιναν στα πλαίσια της υπογραφής του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Hellenic Film Office (Δίκτυο Ελληνικών Επιχειρήσεων Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων). Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου υποδέχτηκε τη Δευτέρα14 Μαίου 2018  στη Μυτιλήνη, μαζί με την Εντεταλμένη Σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού κα. Αγγελική Σαραντινού και την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού κα. Αγγελική Πολυτάκη, τους συντελεστές της πρώτης μεγάλης συνεργασίας για τα γυρίσματα της αμερικανικής παραγωγής με τίτλο  «About Time».

Κι αν η ώρα της Λέσβου να πρωταγωνιστήσει στη χολιγουντιανή παραγωγή και να αποκομίσει όλα τα οικονομικά και τουριστικά οφέλη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αλλά και την προβολή που θα της προσδώσει η ταινία, για τα υπόλοιπα νησιά του Βορείου Αιγαίου, προφανώς δεν είναι…«About Time»

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια