Το ΚΙΝΑΛ Χίου ευχαριστεί για την στήριξη και συγχαίρει τους βουλευτές

Η νομαρχιακή επιτροπή Χίου του Κινήματος Αλλαγής κεφράζει τις ευχαριτίες τις προς τους πολίτες της Χίου για την στήριξή τους στις εκλογές και συγχαίρει τους εκλεγέντες βουλευτές του νομού. Αναλυτικά:

«Με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, ως Ν.Ε. Του Κινήματος Αλλαγής θα θέλαμε ολόθερμα να ευχαριστήσουμε τις Χιώτισσες και τους Χιώτες που μας εμπιστεύτηκαν, επικροτώντας την πολιτική μας παρουσία και την πραγματικά προοδευτική μας ρητορική όλο αυτό το διάστημα. Το ΚΙΝΑΛ θα είναι δυναμικά παρόν και στην επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο αγωνιζόμενο με σθένος για την προάσπιση των δημοκρατικών αξιών και προωθώντας επιλογές που θα είναι προς όφελος του πολίτη.

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να συγχαρούμε τους υποψήφιους βουλευτές μας Αμέντα Γεώργιο, Δανιήλ Ειρήνη, Λαμπρινούδη Πολύδωρο, Μαθιούδη Αμαλία για τον αγώνα που διεξήγαγαν. Επιπλέον, τα συγχαρητήριά μας στους εκλεγμένους βουλευτές του νησιού Νότη Μηταράκη και Ανδρέα Μιχαηλίδη. Τους ευχόμαστε το έργο τους στη νέα Βουλή να είναι δημιουργικό και να ενεργούν πάντα με γνώμονα το καλό της Χίου μας».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια