Το Majestic Princess άνοιξε την σαιζόν στη Χίο (βίντεο)

19

Μια διαφορετική εικόνα στην αγορά της Χίου έδωσαν οι επισκέπτες από το κρουαζιερόπλοιο «Majestic Princess», που κατέπλευσε κι έδεσε έξω από το λιμάνι της Χίου το πρωί του Σαββάτου, 6 Μαΐου 2017, προερχόμενο από την Ρόδο και με προορισμό τον Πειραιά.

Το κρουαζιερόπλοιο επισκέφθηκε εθιμοτυπικά αντιπροσωπεία του δήμου Χίου με επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Μανώλη Βουρνού και με την συμμετοχή του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα τουρισμού κ. Δημήτρη Καράλη. Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο πλοίαρχος του «Majestic Princess», στον οποίο ο κ. Βουρνούς έδωσε τιμητική πλακέτα και λεύκωμα με τα αξιοθέατα του νησιού. Στην επίσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο λιμενάρχης Χίου κ. Χρήστος Φραγκιάς, ο διευθυντής του τελωνείου Χίου κ. Θεοχάρης Γιαλούρης. και η προϊσταμένη του τμήματος Τουρισμού του δήμου Χίου κα Ρένα Παγούδη – Δαμίγου.

Στο βίντεο του κ. Παναγιώτη Τζανετή που ακολουθεί μπορούμε να θαυμάσουμε το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο έξω από το λιμάνι της Χίου.

Ένα ακόμα βίντεο από την άφιξη του πολυτελούς και νεότευκτου «Majestic Princess» έξω από το λιμάνι της Χίου από τον κ. Κωνσταντίνο Αναγνώστου.

majestic 2 majestic 1 majestic 4 majestic 3 majestic 6 majestic 7 majestic 8 majestic 5

Σχόλια