Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ότι δαιμονοποιεί ως δεξιό τον Σταύρο Μιχαηλίδη

Για σύμπλευση με την Νέα Δημοκρατία στην δαιμονοποίηση του υποψήφιου βουλευτή του κ. Σταύρου Μιχαηλίδη κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις των στελεχών του.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, αναφέρει τα εξής

Χωρίς αμφιβολία απορία μονάχα προκάλεσαν οι χθεσινές τοποθετήσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Χίου που μέσα στην απελπισία τους για την πολιτική κατρακύλα που έχουν πάρει συμπαρέσυραν κι ένα αξιοπρεπές στέλεχος τους εξ Αθηνών, τον κ. Ζαχαριάδη, να εκφραστεί βασιζόμενος στον ίδιο ανερμάτιστο, εσφαλμένο, χοντροκομμένο και από άλλες εποχές βγαλμένο πολιτικό λόγο, κραυγάζοντας και εκλιπαρώντας τον δημοκρατικό κόσμο της Χίου να διορθώσει την ψήφο του…

Φαίνεται πως τίποτε δεν διδάχθηκαν από την πρόσφατη λαϊκή ετυμηγορία. Δεν έχουν κατανοήσει καν ποιος είναι ο πραγματικός τους αντίπαλος και κάνουν τα ίδια λάθη που έστειλαν ομαδικά πλήθος δημοκρατικών ψηφοφόρων στην κάλπη για την Ν.Δ. στις πρόσφατες εκλογές.

Συμπλέουν με την Ν.Δ. σε μια αν μη τι άλλο αστεία, επιπόλαιη και λαϊκίστικη δαιμονοποίηση της εκλογής του βουλευτή μας Σταύρου Μιχαηλίδη επισημαίνοντας ανύπαρκτους κινδύνους με μοναδικό στόχο την υφαρπαγή ψήφων. Φοβούνται λοιπόν και κόπτονται μη τυχόν και η Χίος εκλέξει δυο «δεξιούς» βουλευτές…

Ποιοι;;;

Αυτοί που συγκυβέρνησαν με την ακροδεξιά του Πάνου Καμμένου. Αυτοί που δεν ψήφισαν τον νόμο για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη.

Αυτοί που σαν κυβέρνηση πέρασαν νόμους με την ψήφο των χρυσαυγιτών.

Αυτοί που έγιναν χρυσοί χορηγοί του Μητσοτάκη με την αποτυχημένη και άγονη αντιπολιτευτική πολιτική που άσκησαν.

Αυτοί που συντρώγουν και συμπίνουν μαζί με τον Αντώναρο.

Δυστυχώς γι’ αυτούς οι Χιώτισσες και οι Χιώτες δημοκράτες δεν τρώνε κουτόχορτο. Και θα τους το αποδείξουν για άλλη μια φορά και πλέον εκκωφαντικά στις εκλογές της 25ης Ιούνη.