Τον Αύγουστο το μέρισμα στους μαστιχοπαραγωγούς

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου θα διανεμηθεί στους μαστιχοπαραγωγούς, το μέρισμα του 1.155.194€ , που αντιστοιχεί σε  6,98€ για κάθε κιλό μαστίχας εσοδείας 2017-2018.

Τα παραπάνω αποφασίστηκαν στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Ιουνίου 2019.

Σταθερά, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, η ΕΜΧ συνεχίζει την ανοδική της πορεία στις αγορές, κλείνοντας μια πετυχημένη οικονομικά χρονιά. Η γενική συνέλευση ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις, καθώς και την  διανομή πλεονάσματος. Ο κύκλος εργασιών για την ΕΜΧ έφτασε τα 15.519.415 ευρώ, τα κέρδη της χρήσης ανήλθαν σε 1.278.513 ευρώ, από τα οποία το 1.155.194 ευρώ θα μοιραστούν ως πλεόνασμα στους μαστιχοπαραγωγούς.

“Πρέπει όλοι παραγωγοί, εργαζόμενοι και διοίκηση να είμαστε πολύ υπερήφανοι για όσα έχουμε επιτύχει αλλά και για όσα προετοιμαζουμε για το εγγύς μέλλον” , σημείωσε ο πρόεδρος της ΕΜΧ κ. Γιώργος Τούμπος, ο οποίος στον astraparis.gr ανακοίνωσε ότι τα χρήματα του μερίσματος θα δοθούν στους δικαιούχους μαστιχοπαραγωγούς το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια