Τώρα του φταίνε το πληκτρολόγιο, τα σχόλια και η κριτική

Η κριτική που εισπράττει η πολιτική της δημοτικής αρχής και προσωπικά ο ίδιος φαίνεται ότι έχουν ενοχλήσει σφόδρα τον δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος και ανάλωσε σε αυτά το μεγαλύτερο μέρος της «εισήγησής» του, κατά την ειδική έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το προσφυγικό – μεταναστευτικό, την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020.

Απέδωσε την κριτική στο «ίδιον της ράτσας μας», που στις δύσκολες ώρες όπως τώρα κάποιοι προσπαθούν να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές, προσπαθούν κάποιοι να κοντύνουν τους άλλους και το τελευταίο διάστημα ειδικότερα, είπε, αυτό έχει αρχίσει να απλώνεται με το πληκτρολόγιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αλλού.

Ο κ. Κάρμαντζης προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από την κυβέρνηση και τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, είπε ότι δεν προλειαίνει το έδαφος για την κυβέρνηση και επανέλαβε ότι ούτε αρμοδιότητες, ούτε ευθύνες, ούτε χρήματα έχει η δημοτική αρχή.

Πέρασε δε στην συνέχεια σε εθνικοπατριωτικές κορόνες λέγοντας ότι απέναντι σε αυτές τις συνθήκες θα προτάξουμε τα στήθια μας και τις πλάτες μας!

Επί της ουσίας εν τέλει απέφυγε να πει κάτι το νεώτερο, αν και με δική του πρωτοβουλία συγκλήθηκε το δημοτικό συμβούλιο για το ίδιο θέμα και απλά επανέλαβε ότι η προηγούμενη αρνητική απόφαση του συμβουλίου είναι το «ευαγγέλιό μας».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια