Τόσκασε τρέχοντας ο Μηταράκης, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις μετά την παρέλαση (βίντεο)

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας βλέποντας – μετά το πέρας της παρέλασης για τα ελευθέρια της Χίου, σήμερα Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 – τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη να το σκάει κυριολεκτικά, συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, αρνούμενος να κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις.

Χαιρετώντας βιαστικά κάποιους που ήταν στην εξέδρα των επισήμων, κάτι ψέλλιζε προς τους δημοσιογράφους που τον καλούσαν για να κάνει δηλώσεις, ότι θα τις στείλει με μέιλ κ.λπ., επικαλούμενος την πανδημία του covid.

Ο κ. Μηταράκης έδειχνε φανερά ταραγμένος, αφού είχε προηγηθεί η διαμαρτυρία των κατοίκων Συκιάδας και Λαγκάδας, κατά της πολιτικής και της απόφασής του να δημιουργηθεί υπερδομή προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή Θόλος (βλέπε σε άλλο ρεπορτάζ). Ποιός ξέρει, ίσως να φοβόταν και επανάληψη του προχθεσινού σκηνικού στο Μέγαρο Μαξίμου!

Σε αντίθεση με τον υπουργό στον χώρο παρέμειναν και έκαναν τις καθιερωμένες δηλώσεις, για τον εορτασμό της επετείου της απελευθέρωσης, ο δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Βρουλής και ο βουλευτής επικρατείας του ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Καμίνης.

Παρακολουθείστε το βίντεο με την αποχώρηση Μηταράκη