Τουριστική επανεκκίνηση στην αγορά της Τουρκίας

Δυναμικά στην τουριστική αγορά της Σμύρνης με στόχο την επανεκκίνηση του τουρισμού από τη γειτονική χώρα στοχεύει ο Ιδιωτικός Φορέας Τουρισμού της Χίου με τη δράση“RestartChiosTurkeyTravelling” πρωτοβουλία του Ιδιωτικού Φορέα Τουρισμού της Χίου έλαβε χώρα την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σμύρνης παρουσία τουριστικών πρακτόρων Σμύρνης & Κων/πολης, δημοσιογράφων, και εν γένει συλλογικών φορέων εμπλεκόμενων στον τουριστικό κλάδο.

“Ενώνουμε Δυνάμεις. Θέλουμε το restart να γίνει σε όρους ποιότητας και αυθεντικότητας και για τις δύο πλευρές. Θέλουμε να ενισχύσουμε αγορές εξωτερικού αμφίδρομα και συμπλωματικά,σε μια σχέση win win, εμπλουτίζοντας τις εκδρομές μας ως κοινό τουριστικό προϊόν ως συνέχεια ο ένας του άλλου”  ανέφεραν τα μέλη ΔΣ του Φορέα Τουρισμού Χίου. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Γεν.Προξενείου Σμύρνης και παρουσία της Γεν. Προξενου Σμύρνης κ.Δέσποινας Μπαλκίζα.

Το διήμερο παραμονής των συντελεστών αξιοποιήθηκε για μια σειρά από επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών με θεματικά τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους ενώ ακολουθούν εξατομικευμένες δράσεις στο προσεχές διάστημα.

Θερμές ευχαριστίες στους συνδιοργανωτές που στήριξαν την πρωτοβουλία: ΠεριφέρειαΒ.Αιγαίου, Δήμους Χίου,Ηρωικής Νήσου Ψαρών και Οινουσσών, Επιμελητήριο Χίου, Σύλλογο Εν.Δωματίων & Διαμ/των Χίου καθώς και την Ένωση Ξενοδόχων Χίου

Ιδιαίτερες Ευχαριστίες στους χορηγούς που συνέβαλαν στην ανάδειξη χιώτικων γεύσεων υπό την καθοδήγηση του executive chef κ.Παπαδάκη καθηγητή ΕΠΑΣ Χίου ο οποίος μαζί με μαθητή του κ. Λετσόπουλο Γεώργιο ανέλαβαν το χιώτικου μενού της βραδιάς.

Χορηγοί: Γεωργούλης, “Το τυρί του Τσοπάνη”, Σπιτάκι Ψητοπωλείο Λαγκάδα, Κύλης Νικόλας, “Γλυκό Τρι

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια