Τους ξύπνησε ο «ευφάνταστος Αστραπάρης»;

Ο astraparis.gr ήταν το πρώτο μέσο ενημέρωσης της Χίου που αποκάλυψε τον Απρίλιο του 2015 όσα πρωτοφανή είχαν συμβεί το 2015, που άλλαξε το εφορευτικό συμβούλιο, στην βιβλιοθήκη Χίου «Κοραής» και ουδέποτε το προηγούμενο εφορευτικό συμβούλιο τόλμησε να μας διαψεύσει ή να ψελλίσει έστω κάτι, γιατί γνώριζε πολύ καλά ότι όσα είχαμε γράψει ήταν πέρα για πέρα αληθινά.

Έκτοτε, πέρασαν 3,5 χρόνια και πάλι ο astraparis.gr ήταν το πρώτο μέσο ενημέρωσης του νησιού που έφερε στην δημοσιότητα το πόρισμα της γενικής επιθεωρήτριας δημόσιας διοίκησης κας Μαρία Παπασπύρου, με τον τίτλο «Σημεία και τέρατα στην Βιβλιοθήκη Χίου», στις 21 Νοεμβρίου 2018. Και πάλι ουδείς εξ όσων βρίσκονται στο στόχαστρο του πορίσματος «καταδέχθηκε» να ασχοληθεί μαζί μας. Ανάλογα δημοσιεύματά μας υπήρξαν και σε προηγούμενους χρόνους.

«Αίφνης», το βράδυ της Τετάρτης, 19ης Δεκεμβρίου 2018, λάβαμε ένα κείμενο – “σεντόνι”, τρεις ολόκληρες σελίδες, για όλη την υπόθεση της Βιβλιοθήκης, όπως βέβαια οι ίδιοι την αντιλαμβάνονται, που υπογράφουν οι Χρίστος Μπελλές, Γιάννης Τζήκας και Ειρήνη Καλαμάρη. Πρόκειται για την ίδια σεντονιάδα, που έστειλαν πριν από τρεις ημέρες σε άλλα μέσα ενημέρωσης της Χίου, όχι – όμως – και στον astraparis.gr!

Ο «πάντα ευφάνταστος “Αστραπάρης”», όπως μας χαρακτηρίζετε αγαπητοί κύριοι και κυρία, δηλώνει ότι δεν θα πάρει. Επί 3,5 χρόνια σιωπούσατε και τώρα σας ξυπνήσαμε; Στον κάλαθο των αχρήστων, εκεί που της αξίζει, η σεντονιάδα σας. Οι αναγνώστες μας, όσοι δεν σας διάβασαν στα άλλα μέσα, ελπίζουμε να μας συγχωρήσουν αυτή την συνειδητή έλλειψη.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια