Τρεις συλλήψεις για κατοχή 705 γραμμαρίων χασίς

Συνελήφθη, σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, στην ΒΙΑΛ, από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση χασίς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε χώρο όπου διέμενε η συλληφθείσα, σε δομή παραμονής αλλοδαπών (ΒΙΑΛ), βρέθηκε και κατασχέθηκε νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), βάρους 265 γραμμαρίων περίπου.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών προοριζόταν για διάθεση σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επίσης, συνελήφθησαν, χθες Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020, στη Χίο, δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση χασίς.

Από την αστυνομία ανακοινώθηκε ότι, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε οικία όπου διέμεναν οι συλληφθέντες, κατά την οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε νάιλον συσκευασία, με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς) βάρους περίπου 440 γραμμαρίων.Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών προοριζόταν για διάθεση σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Την προανάκριση και για τα δύο περιστατικά διενεργεί η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χίου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια