Τριαντάφυλλος από πλατεία, Βουρνούς από Απλωταριά, κλείνουν την προεκλογική μάχη

Με δύο ανοικτές συγκεντρώσεις, στην πλατεία Βουνακίου ο υποψήφιος δήμαρχος της Συμμαχίας Αξιών κ. Κώστας Τριαντάφυλλος και στην Απλωταριά ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος της Πρωτοβουλίας για τη Χίο κ. Μανώλης Βουρνούς, κλείνουν το βράδυ της Παρασκευής τον προεκλογικό αγώνα για τις εκλογές της Κυριακής, 26 Μαΐου 2019.

Πρώτος ανοίγει τον τελικό γύρο των εκδηλώσεων, με την συγκέντρωσή του, στις 7.30 μ.μ. ο κ. Τριαντάφυλλος, ο οποίος επιλέγει την πλατεία Βουνακίου, έχοντας ήδη στο ενεργητικό του μια μαζική συγκέντρωση στην πλατεία του Κάστρου. Εκτιμά δε ότι η σημερινή θα είναι ακόμα πιο μαζική.

Ο κ. Βουρνούς προτίμησε την Απλωταριά, όπου και τα γραφεία της Πρωτοβουλίας για τη Χίο, εκεί από όπου άρχισε την νικηφόρα πορεία του προς τον δήμο Χίου, τον Μάιο του 2014, προσδοκώντας σε επανάληψη της εκλογικής νίκης του την προσεχή Κυριακή. Η συγκέντρωσή του είναι προγραμματισμένη για τις 8.30 μ.μ.

Με τις συγκεντρώσεις αυτές κλείνει τυπικά η περίοδος της προεκλογικής δραστηριότητας υποψηφίων και συνδυασμών και εκείνο που θα μείνει για το σαββατοκύριακο είναι η προσωπική πλέον και εν πολλοίς σε κοινωνικό επίπεδο προσέγγιση των ψηφοφόρων.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια