Τριήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα αυτισμού

Τριήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αυτισμού,στις 2 Απριλίου,διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με αυτισμό, στις 29-30-31 Μαρτίου 2019.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

Μουσική Βραδιά στο Ομήρειο στις 29 Μαρτίου 2019 στις 20.30 με την σοπράνο Αγάπη Παπαμήτσου,την πιανίστα Κατερίνα Πρίνουκαι το Μουσικό Γυμνάσιο Χίου. Την εκδήλωση παρουσιάζει η Ντέπη Στουπάκη.

Θεατρική Βραδιά στο Ομήρειο στις 20.30 στις 30 Μαρτίου 2019 με το έργο «Φτυστός ο Μακαρίτης», από την Θεατρική Ομάδα Χίου

Κινηματογραφική Βραδιά στο Ομήρειο στις 31 Μαρτίου στις 20.30 με την ταινία « Black Balloon», από την Κινηματογραφική Λέσχη Χίου.

Η είσοδος στο Ομήρειο είναι με εθελοντική συνεισφορά και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Αθλητών Υγείας Χίου (Chios Running) και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου Σάμου, αγώνα δρόμου εντός της πόλεως της Χίου την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στις 10.00.

Στον συγκεκριμένο αγώνα υπάρχουν δύο διαδρομές με αφετηρία και τερματισμό το Δημαρχείο Χίου:

Η διαδρομή ενηλίκων που ακολουθεί τον κύκλο της πλατείας Νικ. Πλαστήρα αντιστρόφως της φοράς του ωρολογίου και στην συνέχεια επί των οδών Απλωταριάς, Κοραής, Λεωφόρος Αιγαίου προς Χανδρή έως το κόκκινο φάρο του λιμένα, από τον κόκκινο φάρο στον πράσινο φάρο διαμέσου της Λεωφόρου Αιγαίου, κατόπιν εντός του Κάστρου διαμέσου των οδών Μηνιώτη – Θεοτοκά και Ζαχαρίου στην Πύλη Ματζόρε και τερματισμός στο Δημαρχείο (5 χλμ).

Η διαδρομή ανηλίκων και ΑΜΕΑ που ακολουθεί την Κανάρη προς την προκυμαία και από εκεί δεξιά επί της Λεωφ Αιγαίου έως την προτομή του Ναυάρχου Κουντουριώτη και από εκεί πίσω στην ίδια διαδρομή με αντίθετη φορά προς το Δημαρχείο (1000 μέτρα).

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι 5 ευρώ για τους ενήλικες, δωρεάν για ανήλικους (κάτω των 18 ετών) και ΑΜΕΑ.

Εγγραφές για τον αγώνα θα γίνονται στο Δημαρχείο το Σάββατο 30 Μαρτίου(09:00 – 12:00) και στο φουαγιέ του Ομηρείου στις 29 και 30 Μαρτίου στις (20:00 – 22:00) κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων.

 

 

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σχόλια