Τρίτη στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα η Βασιλική Μπουλά

Χάλκινο μετάλλιο και πολύ καλά πλασαρίσματα για όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, ήταν ο απολογισμός της συμμετοχής του Ωρίων στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα της Πάτρας.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Στην κατηγορία των Νεανίδων αγωνίστηκαν και τα τρία κορίτσια μας, να σημειωθεί ότι μόνο η Νούρε Φαμπιόλα είναι φέτος σε αυτή ηλικιακά και κατέκτησε την 13η θέση και πρώτη θέση στην διαβάθμιση.

Οι 14χρονες Μπουλά Βασιλική και η Νούρε Άντζελα ηλικιακά βρίσκονται στην κατηγορία των Κορασίδων, αλλά η προπονήτρια Ρούλα Λαμπρινίδη θέλησε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μεγαλύτερη κατηγορία αυτή των Νεανίδων έως 19 ετών. Τελικά την  δικαίωσαν, η Μπουλά Βασιλική κάνοντας έξι νίκες και μία ήττα αυτήν με την νικήτρια της κατηγορίας κατέκτησε επάξια το Χάλκινο μετάλλιο. Η Νούρε Άντζελα με την σειρά της με τέσσερεις πολύ δυνατές νίκες και δύο ήττες τερμάτισε στην έβδομη θέση.

Τα δύο αγόρια ο Λουρεντζάκης Αργύρης και ο Δαλέκος Στράτος  που αγωνίστηκαν στην κατηγορία των Παμπαίδων είχαν επίσης πολύ δύσκολο έργο μιας και η κατηγορία τους είχε 45 αθλητές και μεγάλο ανταγωνισμό. Ο Αργύρης τερμάτισε στην 24η θέση και ο Στράτος στην 29η  δείχνοντας ότι υπάρχει όρεξη και μέλλον από την πλευρά τους.