Τρόφιμα στο γηροκομείο από προσφορές δημοτών και μαθητών διέθεσε ο δήμος Χίου

Με την συνδρομή δημοτών και μαθητών των σχολείων της Χίου ο δήμος Χίου διέθεσε ικανή ποσότητα τροφίμων στον Σύνδεσμο Πολυτέκνων Χίου και το Γηροκομείο Χίου «Ζωρζής Μιχαληνός», την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017.

Η δράση αυτή γίνεται επιπλέον της διάθεσης τροφίμων στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου, που υφίσταται τακτικά (ανά δίμηνο) αλλά και έκτακτα (κατά περιόδους) και πραγματοποιείται για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενών, πολύτεκνων οικογενειών, αλλά και των αστέγων και απόρων γερόντων, οι οποίοι φιλοξενούνται και τυγχάνουν των υπηρεσιών και της φροντίδας του Γηροκομείου, έπειτα από παραπομπές των περιστατικών αυτών εκ μέρους της διεύθυνσης πρόνοιας και των δομών του δήμου Χίου.

Τα είδη που παραδόθηκαν προέρχονται από το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Χίου.

Σημειώνεται, επίσης από τον δήμο Χίου ότι την τρέχουσα περίοδο, από το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου (περιοχή Καστρομηνάς, περιφερειακός δρόμος παράκαμψης της πόλης, τηλ.: 2271043643), διατίθενται δωρεάν ενδύματα, σε καλή κατάσταση, στους δικαιούχους κάρτας κοινωνικού παντοπωλείου που τα έχουν ανάγκη. Η διανομή, που γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, θα συνεχιστεί έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια