Τροχαίο ατύχημα, χωρίς θύματα, στην περιοχή του αεροδρομίου (βίντεο)
Τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς χωρίς θύματα, συνέβη περί τις 11.30 το πρωί της Κυριακής, στην οδό Χρήστου, στην περιοχή του αεροδρομίου. Αυτοκίνητο Ι.Χ. τζιπ, με τρεις επιβαίνοντες, παππούς και τα δύο εγγονάκια του, παρεξέκλινε από την πορεία του και ανετράπη.
Οι εγκλωβισθέντες στο τζιπ, μάρκας Suzuki, με την βοήθεια περαστικών απεγκλωβίσθηκαν άμεσα.
Ο οδηγός με τα δύο εγγονάκια του, όλοι καλά στην υγεία τους, αποχωρούν από τον τόπο του ατυχήματος
Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν σε πολύ σύντομα χρονικό διάστημα ασθενοφόρο και οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, το όχημα εκινείτο στην οδό Χρήστου, με κατεύθυνση προς την περιοχή του Κάμπου. Για άγνωστο λόγο παρεξέκλινε από την πορεία του, ανετράπη και σταμάτησε στην περίφραξη του αεροδρομίου.
Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν αμέσως και βοήθησαν στον άμεσο απεγκλωβισμό των επιβατών. Την ίδια στιγμή ειδοποιήθηκαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αστυνομία και πυροσβεστική, που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος, χωρίς να χρειαστεί – ωστόσο – να προσφέρουν περισσότερα στους επιβάτες του οχήματος.
Λόγω του σοκ που υπέστησαν τα δύο μικρά παιδιά ήταν αδύνατη η επιβίβασή τους στο ασθενοφόρο, το οποίο και αποχώρησε από την περιοχή. Από το σημείο του ατυχήματος αποχώρησε επίσης ο παππούς με τα δύο εγγονάκια του, τα οποία λίγη ώρα αργότερα παρελήφθησαν από τους γονείς τους, που έφτασαν στην οδό Χρήστου, για να τα μεταφέρουν στο νοσοκομείο Χίου, για κάθε ενδεχόμενο.
Στο βίντεο πυροσβέστες και αστυνομικοί προσπαθούν να απενεργοποιήσουν τα ηλεκτρικά κυκλώματα του οχήματος για να μην προκληθεί πυρκαγιά