Βαφτίζει συκοφαντίες τις αποκαλύψεις, για τον βρώμικο ρόλο τους στο προσφυγικό

Το τροπάρι ότι δέχθηκε συντεταγμένο πόλεμο και συκοφαντίες, κατά την προεκλογική περίοδο, επαναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Καραβασίλης, επικεφαλής του συνδυασμού Χίος Μπροστά, της παράταξης που αποτελεί την αυτοδιοικητική έκφραση της επιτροπής των ανωνύμων, της αυτοαποκαλούμενης και «παγχιακή επιτροπή αγώνα».

Προφανώς, έχει κατά νου – χωρίς να το λέει σήμερα, αλλά το είπε στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση – τα δημοσιεύματα (μεταξύ αυτών και του astraparis.gr) και τις αποκαλύψεις για τον βρώμικο ρόλο της «μαμάς» επιτροπής των ανωνύμων στο προσφυγικό – μεταναστευτικό, που εξέθεσε πολλάκις διεθνώς τη Χίο, ειδικά με το κατάπτυστο εξώδικο κείμενο – ψήφισμα γονέων και κηδεμόνων, που συνέταξε και διακίνησε, κατά της εκπαίδευσης των προσφυγόπουλων.

Παρά ταύτα και παρά το γεγονός ότι η παράταξη ξεκίνησε δύο μήνες πριν τις εκλογές, συνεχίζει στην δήλωσή του, την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019, ο κ. Καραβασίλης,«εξασφαλίσαμε μία δυνατή εκπροσώπηση στο δημοτικό συμβούλιο. Η παρουσία μας σ’ αυτό, διαβεβαιώνουμε ότι θα στηρίζει τις αρχές μας, το όραμά μας και τα συμφέροντα της κοινωνίας του νησιού. Θα είναι  εποικοδομητική μέσα στο πλαίσια που ορίζει ο πολιτισμός μας και το πρόγραμμά μας».

Για την προσεχή Κυριακή, στον δεύτερο γύρο των εκλογών, ο κ. Καραβασίλης δεν δίνει γραμμή για κάποιος εκ των κ.κ. Σταμάτη Κάρμαντζη και Κώστα Τριαντάφυλλο, επισημαίνοντας ότι «οι ψηφοφόροι μας είναι σκεπτόμενοι πολίτες, δεν χειραγωγούνται και ως εκ τούτου θα επιλέξουν ελεύθερα ποιον θα ψηφίσουν, ως τον επόμενο δήμαρχο».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια