Βαρειές κατηγορίες σε 28χρονο που τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι 21χρονο στην ΒΙΑΛ

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αλλά και για τα αδικήματα της ληστείας και της κλοπής, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, κατηγορείται ένας 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης, 10 Δεκεμβρίου 2019, επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι έναν 21χρονο, στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ, στο Χαλκειός της Χίου.

Ο 28χρονος συνελήφθη σήμερα Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019, στην πόλη της Χίου, ενώ από την αστυνομία ανακοινώθηκε ότι αρχικά διαπληκτίσθηκε με το θύμα και στην συνέχεια του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ακόμη ότι, κατά τον ίδιο χρόνο, ο δράστης αφαίρεσε με την απειλή μαχαιριού, κινητό τηλέφωνο από την κατοχή έτερου 23χρονου αλλοδαπού, τον οποίο και τραυμάτισε ελαφρά. Επίσης, όπως καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές, ο ίδιος δράστης αφαίρεσε από χώρο όπου διαμένει 24χρονος αλλοδαπός, το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 28χρονος δράστης, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε στην πόλη της Χίου και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Χίου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια