Βασίλης Μυριαγκός: Ο κ. Καραβασίλης είναι ακατάλληλος για Δήμαρχος

Σήκωσε το γάντι στην κριτική του Γιάννη Καραβασίλη και του συνδυασμού “Χίος Μπροστά” ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ κ. Βασίλης Μυριαγκός και περνώντας στην αντεπίθεση αναφέρει ότι ο συνδυασμός Καραβασίλη ψήφισε όχι μόνο της διακοπή υδροδότησης σε σπίτια.

“Αφού έλυσε το υδρευτικό πρόβλημα της Χίου με τις ριζοσπαστικές προτάσεις για ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝΧ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΦΑΛΑΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝΧ, μόλις χτες στο ΔΣ του Δήμου Χίου ψήφισε και την περιοδική υδροδότηση στα χωριά των ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ όπου υπάρχει πρόβλημα επάρκειας νερού.

Ως πρωτοπόρος προχώρησε ένα βήμα ακόμα ψηφίζοντας την διακοπή της υδροδότησης έως 24 ώρες στα χωριά αυτά.
Προφανώς του διέφυγε ότι ψήφισε την διακοπή υδροδότησης σε σπίτια και όχι σε χωράφια!
Μιας και προστατεύει τους μαστιχοπαραγωγούς προσδοκώντας να πάρει ψήφους, καλό θα είναι να βάλει στην ατζέντα του και το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στους μαστιχοπαραγωγούς , ότι δίνονται εκτός ΕΜΧ στο παρεμπόριο 35 περίπου τόνοι μαστιχιού και καταργείται έμμεσα η αναγκαστικότητα.
Αυτό ανακοίνωσε στην Γ.Σ της ΕΜΧ, ο πρόεδρος κ. Τούμπος πριν την διακοπή της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης λόγω απρεπούς και υβριστικής συμπεριφοράς μέλους του ΔΣ της ΕΜΧ προς αντιπρόσωπο της Γ.Σ.
Ο κ. Καραβασίλης και θέλει και ξέρει και γνωρίζει τα πάντα, αλλά είναι ακατάλληλος για Δήμαρχος”.