Βιωματική εκπαίδευση παιδιών νηπιαγωγείων και δημοτικών για τα αδέσποτα

Εξακόσια εξήντα παιδιά 10 νηπιαγωγείων και 9 δημοτικών σχολείων της Χίου θα ενημερωθούν και θα έχουν μια βιωματική εκπαίδευση για τα αδέσποτα ζώα, σε μια δράση που οργανώνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου.

Για τον σκοπό αυτό θα επισκεφθεί τη Χίο, από τις 25 έως τις 27 Μαΐου 2015, η SAPT Hellas (Stray Action – Pet Therapy Hellas, Δράση για τα Αδέσποτα – Σκύλοι Θεραπείας Ελλάδος), προσκεκλημένη του Φιλοζωικού Συλλόγου Χίου, σε συνεργασία με το γραφείο σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του δήμου Χίου, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, των εταιρειών εστίασης Καρβέλι ΕΠΕ και My Café, των καταστημάτων Mastiha shop και Θαλασσινού, του ταξιδιωτικού πρακτορείου Ιωνία Τουριστική και της εταιρείας Blue Star Ferries.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της δράσης σε αρχείο pdf εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την SAPT Hellas στο [email protected] (www.sapt.gr, τηλ. 6974 481351 και με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χίου στο [email protected], τηλ. 6980 470162.

Τα μέλη της ομάδας που θα επισκεφτούν τη Χίο είναι:

skylia