Βραβείο «περιφερειακής αριστείας» στην  Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου

Το βραβείο «περιφερειακής αριστείας» απονεμήθηκε στην  Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), για την συμβολή της στην ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Το βραβείο παρέλαβε στην χθεσινή (Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019) εκδήλωση απονομής των βραβείων «Ελληνική αξία» ο πρόεδρος της ΕΜΧ κ. Γιώργος Τούμπος.

Ο πρόεδρος του ΣΒΕ κ. Αθανάσιος Σαββάκης χαρακτηριστικά ανέφερε: «Απόψε ο ΣΒΕ εκπληρώνει το ελάχιστο καθήκον που έχει απέναντι στις υγιείς μεταποιητικές επιχειρήσεις της χώρας μας: Την ανάδειξη και την προβολή της δραστηριότητάς τους και όσων σπουδαίων πέτυχαν κατά την περυσινή χρονιά», Απόψε χειροκροτούμε τις βιομηχανίες που δημιουργούν «ΑΞΙΑ». Που δημιουργούν «Ελληνική αξία». Εκείνες τις σύγχρονες επιχειρήσεις που αποτελούν παράδειγμα, στον τόπο που είναι εγκατεστημένες αφού: με τόλμη και με αποφασιστικότητα επενδύουν: πρώτα στον ανθρώπινο παράγοντα και ακολούθως σε νέες τεχνολογίες, καταφέρνοντας να παράξουν προϊόντα και υπηρεσίες διεθνώς ανταγωνιστικά.

Ο ΣΒΕ, είναι περήφανος για τους οραματιστές συναδέλφους επιχειρηματίες, που στην κρίση αντιλήφθηκαν  ότι δεν υπάρχουν περιθώρια ολιγωρίας. Είμαστε υπερήφανοι γι΄ αυτά τα ανήσυχα πνεύματα, που δεν επιδιώκουν προβολή, αλλά μόνο παραγωγικό αποτέλεσμα».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια