Βράβευση ΕΜΧ από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ

Άλλο ένα βραβείο έρχεται να προσθέσει στη συλλογή της η ΕΜΧ, ένα βραβείο αναγνώρισης των θετικών αποτελεσμάτων στις αγορές και στην παραγωγική διαδικασία.
Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιουνίου 2022 στο Ζάππειο η ΕΜΧ πήρε το βραβείο για τη συνεταιριστική της δραστηριότητα, την συνεισφορά της στην Εθνική Οικονομία και την τοπική κοινωνία, καθώς και για το μοντέλο Διοίκησης που ακολουθεί.
Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, διοργανώτρια των βραβείων, αναδεικνύει και επιβραβεύει παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων. Βασικά κριτήρια αξιολόγησης, αριστείας και επιβράβευσης αποτελούν η ποιότητα, η καινοτομία, η διαφοροποίηση, οι στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά brand names και η βράβευση της ΕΜΧ από την ακαδημία είναι σημαντική ουσιαστικά και συμβολικά.
Σημειώνεται πως η διοργάνωση βραβείων «Made in Greece 2022» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείο Οικονομικών και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
“Ένα βραβείο Αφιερωμένο σε όλους αυτούς που μοχθούν είτε στο χωράφι είτε στο γραφείο είτε στο εργοστάσιο, για να φέρουμε τον Συνεταιρισμό σε αυτό το επίπεδο.

Μπράβο σε όλους μας!”, αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΜΧ κ. Γιώργος Τούμπος σε ανάρτηση του.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια