Ξέχασαν πώς γίνονται οι διορισμοί;

Η αμφίσημη παρουσίαση της είδησης για το νέο διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου Χίου, όπου στην αρχή γράψαμε για διετή ανανέωση της θητείας της κας Ελένης Κανταράκη και στο τέλος για παραίτησή της τον Απρίλιο του 2020, δημιούργησε σύγχυση και μια μικρή ταραχή στο νεοδημοκρατικό και ειδικότερα στο μηταρακικό ακροατήριο του νησιού.

Η απόφαση του υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια αναφέρει σαφώς, για διετή θητεία της κας Κανταράκη. όπως και των λοιπών μελών του Δ.Σ., χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, χωρίς καμία διάκριση ή αναφορά στο γεγονός ότι η σύμβασή της ως διοικήτριας λήγει τον προσεχή Απρίλιο, πλην της επίκλησης της απόφασης Ξανθού – Πολλάκη στα υπόψη έγγραφα της απόφασης.

Έγινε λάθος στην διατύπωση; Τους διέφυγε ότι την κα Κανταράκη την έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ ;

Όπως και νάχει ώρες πολλές μετά το δημοσίευμα η ταραχή κινητοποίησε τα… τέλια κι ήρθε αρμοδίως σε τοπικό πολιτικό επίπεδο η «διευκρίνιση» ότι διοικήτρια και πρόεδρος πάνε πακέτο κι ότι η κα Κανταράκη φεύγει τον Απρίλιο με την λήξη τη σύμβασής της και θα ορισθεί νέο μέλος στο Δ.Σ.

Ολοφάνερο ότι αυτό ήθελαν και θέλουν, άλλα – όμως – γράφει η απόφαση Κικίλια, η οποία – να το θυμάστε – θα τροποποιηθεί, προκειμένου να καταστεί σαφές και αδιαμφισβήτητο ότι τον Απρίλιο το έδαφος θα είναι ελεύθερο για τον νέο πρόεδρο που βρίσκεται ήδη σε αναμονή.

Όσο για τα περί διαγωνισμού, στον οποίο δήλωσε ότι η κα Κανταράκη θα συμμετάσχει (καλή τύχη της ευχόμεθα), σιγά τώρα, αυτά είναι… συριζαίικα κόλπα.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια