Ξέρει το ΚΙΝΑΛ για τον κρυφο-ακροδεξιό λόγο Λαμπρινούδη;

Για κρυφο-ακροδεξιό λόγο και για χυδαία ακροδεξιά ρητορική υποδαύλισης της ξενοφοβίας κατηγορεί ο υποψήφιος βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης τον υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κ. Πολύδωρο Λαμπρινούδη.

Ο κ. Μιχαηλίδης, απαντώντας στην σημερινή – Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 – ανακοίνωση του κ. Λαμπρινούδη, χαρακτηρίζει ως ασυναρτησίες όσα αναφέρει και τον κατηγορεί για πολιτικό αμοραλισμό, θράσος και άγνοια.

Το πλήρες κείμενο της απάντησης του κ. Μιχαηλίδη έχει ως εξής:

«Δεν εκπλήσσουν ιδιαίτερα οι σημερινές ασυναρτησίες και το ύφος του κ. Λαμπρινούδη. Είναι απολύτως ενδεικτικές όλων όσων διαχρονικά τον χαρακτηρίζουν: τον πολιτικό αμοραλισμό, το θράσος και την άγνοια.

Αναφέρεται στον τουρισμό, λες και την περίοδο των παχιών αγελάδων έσπαγε τα κοντέρ στη Χίο. Ενδεικτικά, μεταξύ 2002 και 2009, δηλαδή επί νομαρχίας Λαμπρινούδη, οι διεθνείς αφίξεις (τσάρτερ) μειώθηκαν στο μισό.

Τολμάει να ψελλίσει κάτι για το αεροδρόμιο και το Κόρης Γεφύρι, δηλαδή τα δύο έργα τα οποία αποτελούν το συνώνυμο των αποτυχημένων έργων και της δημόσιας σπατάλης στη Χίο. Εκτός του ότι ο ίδιος ως νομάρχης και δήμαρχος δεν είδαμε να συμβάλει στην επιτυχή ολοκλήρωσή τους, να του θυμίσουμε ότι την αντικειμενική ευθύνη φέρει το κόμμα του οποίου είναι σήμερα υποψήφιος! Να υπενθυμίσουμε ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σε τέσσερα δηλαδή χρόνια υπό συνθήκες μνημονίου, έγιναν για το αεροδρόμιο πολλαπλάσια απ’ όσα έγιναν τα 25 προηγούμενα χρόνια (18 εκατ. για την αναβάθμιση του αεροδρομίου, ολοκλήρωση clear way, επέκταση της οδού Χρήστου), ενώ χρηματοδοτήθηκε με 380.000 ευρώ και είναι υπό ολοκλήρωση η εκπόνηση εξειδικευμένης μελέτης από το Πολυτεχνείο για την στατικότητα και ασφάλεια του Κόρης Γεφύρι.

Μήπως, θέλει να επεκταθούμε και σε άλλες – αμιγώς προσωπικές του – επιτυχίες, όπως το άρτια κατασκευασμένο φράγμα στο Σαραπιό;

Τέλος, το χειρότερο ίσως είναι ότι μπροστά στη μανία του για την καρέκλα (θώκος να’ ναι κι’ ό,τι να’ ναι) δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει την πλέον χυδαία ακροδεξιά ρητορική και να υποδαυλίσει με ψεύδη την ξενοφοβία, κάτι άλλωστε που με συνέπεια έπραξε τα τελευταία χρόνια.

Αναρωτιόμαστε, παρεμπιπτόντως, είναι εις γνώση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ ο κρυφο-ακροδεξιός λόγος του κ. Λαμπρινούδη; Κατά τα άλλα, ο «δημοκρατικός» χώρος τον μάρανε…».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια