Ξεσηκωμός στα Καρδάμυλα- Κατάληψη στο ταχυδρομείο ενάντια στο κλείσιμο

Ηχηρό μήνυμα ενάντια στην υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων της περιοχής από το κλείσιμο του ταχυδρομείου των Καρδαμύλων έστειλε σύσσωμη η τοπική κοινωνία σε μια άνευ προηγουμένου από πλευράς συμμετοχής κινητοποίηση, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου 2023.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των κοινοτήτων όλων των χωριών που εξυπηρετούνται από τα Καρδάμυλα, ο αντιδήμαρχος κ. Ισίδωρος Ντομάτας, ο νεοεκλεγής δήμαρχος κ. Γιάννης Μαλαφής, ο επικεφαλής της Συμμαχίας Αξιών κ. Κώστας Τριαντάφυλλος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Αμπαζής και άλλοι εκπρόσωποι φορέων .

Από το μεσημέρι της ίδιας μέρας οι κάτοικοι πραγματοποιούν. συμβολική κατάληψη στο ΕΛΤΑ Καρδαμύλων ενώ η συντονιστική επιτροπή η οποία συστάθηκε αποφάσισε για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τους. Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 12:00 η συντονιστική επιτροπή θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη, την επόμενη μέρα στις 18:00 θα συνεδριάσουν εκ νέου για τη χάραξη της στρατηγικής τους.

Την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Χίου συμβολική κατάληψη στα ΕΛΤΑ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στο γραφείο του κυβερνητικού βουλευτή.