Υπαρξιακές για τη Χίο οι εκλογές της 26ης Μαΐου

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας γιατί αυτές οι εκλογές που έρχονται είναι υπαρξιακές για το νησί μας, ήταν το κεντρικό μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Χίου κ. Κώστα Τριαντάφυλλου από την εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων του, το βράδυ της Παρασκευής, 10 Μαΐου 2019. Υπάρχει αβεβαιότητα και ανησυχία, πρόσθεσε και σήμερα δίνουμε ελπίδα και προοπτική.

Στην κατάμεστη από φίλους και υποστηρικτές της Συμμαχίας Αξιών πλατεία του Κάστρου ο κ. Τριαντάφυλλος χαρακτήρισε πέραν των προσδοκιών του την συγκέντρωση, τονίζοντας ότι αποτελεί μήνυμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στις επικείμενες εκλογές.

Ο κ. Τριαντάφυλλος παρουσίασε συνοπτικά τις θέσεις της παράταξής του, τονίζοντας – μεταξύ άλλων – ότι η Χίος έχει την προοπτική να γίνει ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός, ενώ αναφέρθηκε στις υποδομές της πόλης, όπως το αεροδρόμιο, το λιμάνι, το υδρευτικό και την ανάγκη να δοθεί έμφαση στα χωριά του νησιού.

Επεσήμανε, τέλος, ότι τα τελευταία πέντε χρόνια σημειώθηκαν παλινωδίες σε μείζονα θέματα, όπως το μάστερ πλαν του λιμανιού, το χωροταξικό σχέδιο κ.λπ.

Παρουσίασε στο κλείσιμο της εκδήλωσης του υποψηφίους του συνδυασμού του, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα πολυσυλλεκτικό, υπερκομματικό και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο και κάλεσε τους Χιώτες να το στηρίξουν.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια