Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για το κλειστό γυμναστήριο Ψαρών

Προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή κλειστής αίθουσας αθλητικών δραστηριοτήτων στα Ψαρά, προϋπολογισμού 594.310,95 ευρώ, υπεγράφη μεταξύ της ΕΕΤΑΑ και του δήμου Ψαρών, με αυτεπιστασία από την ΕΕΤΑΑ.

Πρόκειται για την κατασκευή, στο βόρειο τμήμα του οικισμού των Ψαρών και σε γειτνίαση με το γήπεδο 5Χ5 του δήμου, μιας κλειστής αίθουσας αθλητικών δραστηριοτήτων εμβαδού 300 περίπου τ.μ., η οποία θα αποτελείται από δύο τμήματα:

– Την αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής που θα είναι και ο κύριος χώρος των δραστηριοτήτων, εμβαδού 228 τ.μ., με δυνατότητα λειτουργίας και ως χώρος συνάθροισης.

– Την ομάδα των βοηθητικών χώρων που θα εξυπηρετούν τους χρήστες του γυμναστηρίου (αποδυτήρια, χώροι υγιεινής, γραφείο διοίκησης, ιατρείο, αποθηκευτικός χώρος), με εμβαδό 120 τ.μ., η οποία θα αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, βόρεια του κύριου χώρου δραστηριοτήτων και σε επαφή με αυτόν.

Ο δήμαρχος Ψαρών κ. Κώστας Βρατσάνος τόνισε ότι «το σημαντικό αυτό έργο θα καλύψει πάγιες ανάγκες του δήμου μας, μιας και δεν υφίσταται ανάλογος χώρος άθλησης σήμερα στο νησί (δημόσιος ή ιδιωτικός) και θα συμβάλλει καταλυτικά στη βελτίωση των συνθηκών άθλησης των δημοτών μας, μαθητών και ενηλίκων. Θα συμβάλλει ταυτόχρονα στην ενθάρρυνση περισσότερων ατόμων να ασχοληθούν με τον αθλητισμό».

Η μελέτη του συγκεκριμένου έργου έχει εκπονηθεί με δαπάνη του φίλου και επίτιμου δημότη των Ψαρών κ. Θανάση Μαρτίνου.

Μετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας η ΕΕΤΑΑ θα προχωρήσει άμεσα στην διαγωνιστική διαδικασία επιλογής αναδόχου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια