Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για το λιμάνι των Λιμνιών

Με την υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με την ευκαιρία της υπογραφής της προγραμματικής σύμβασης για την προστασία λιμενολεκάνης του λιμένα Βολισσού Χίου, συναντήθηκε ο δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019.

Το έργο, προϋπολογισμού ύψους 1.200.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το ειδικό αναπτυξιακό για τα νησιά, έρχεται να ολοκληρώσει την ανάδειξη του λιμανιού των Λιμνιών σε ουσιώδη λιμενική υποδομή της Χίου, και να επιλύσει προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από το νότιο κυματισμό, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Χίου.

Κατά την συνάντηση, συζητήθηκε και το πρόγραμμα συνδιαφήμισης στην αγορά στης Σλοβενίας, δράση που θα υλοποιηθεί φέτος για πρώτη φορά για τη Χίο από το υπουργείο Τουρισμού. Ο κ. Βουρνούς έθεσε ως κύριο ζήτημα το θέμα του αεροδρομίου της Χίου και ζήτησε την παρέμβαση του υπουργείου Τουρισμού για την ταχύτερη ευόδωση των στόχων του μνημονίου συνεργασίας του δήμου Χίου και της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με το υπουργείο Υποδομών και Δικτύων.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια